Skenderaj, të gjithë në ndihmë të djaloshit nga Runiku

Rinor Sejdiu një djalosh vetëm 14 vjeçar tani po kërkon ndihmën tuaj. Rinori është nga fshati Runik dhe po vuan nga tumori në lëkurë. Kushtet e vështira ekonomike në të cilat gjendet familja e Rinorit bënë që të gjithë sytë t’i drejtojnë drejt njerëzit e vullnetit të mirë të cilët kanë mundësi t’i ndihmojnë. Sipas familjarëve për Drenica Press, Rinori nuk ka shërim në Kosovë prandaj, e vetmja zgjidhje për shërimin e RInorit mbetet mjekimi jashtë vendit. Të gjendur përballë varfësirës, i ati i Rinorit Shkelzeni kërkon ndihmën tuaj./drenicapress/

 

Më poshtë e gjeni edhe thirrjen e familjes Sejdu si dhe numrin kontakues të familjes poashtu edhe numrin e xhirollogarisë

- Advertisement -

MË TË FUNDIT