Skenderaj, sot pa rrymë këto vende

 

KEDS-i ka njoftuar se në cilat vende do të ketë gjatë ditës së nesërme ndërprerje të energjisë elektrike për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte.

28.11.2016 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Qirezi (Kodi: 74000004)prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Krushefc, Polac, Dashefc, Baks, Qirez, Prellofc, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofc, Likoshan, Gradicë  dhe Godanc.

  • Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi|: 74000006)prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Buroja, Vojnik, Izbicë, Ozrimi, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT