Skenderaj, shkolla fillore “Ahmet Delia” shënon ditën e shkollës në mënyrë të veçantë (FOTO)

Shkolla Fillore  e Mesme e Ulët “Ahmet Delia” në Skenderaj sot ka shënuar ditën e shkollës  në mënyrë krejtësisht të vepantë, duke promovuar punën kreative të nxënësve të kësaj shkolle, transmeton Drenica Press.

Me rastin e shënimit të ditës së shkollës i pranishëm në këtë festë ishte edhe Nëkryetari i Komunës Fadil Nura së bashku me Kryesuesin e Kuvendit Ismet Salihu dhe Drejtori i Arsimit Bekim Latifi,të cilët i kanë uruar nxënësit dhe mësimdhënënsit e shkollës për sukseset në punën edukative dhe arsimore.

 

Shkolla “Ahmet Delia” e Skenderajt si njëra ndër shkollat më të mëdha, po shënon rezultate të mira në punën edukative-arsimore.

Rezultatet e arritura nga nxënësit e saj tashmë janë të njohura në garat që zhvillohen në nivel vendi, duke arritur që të sjellin disa nga vendet e para në nivel të Kosovës./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT