Skenderaj, shkolla e fshatit Runik “Shotë Galica” përmes një video tregon gjithçka për këtë shkollë (VIDEO)

Shkolla fillore e fshatit Runik të Skenderajt “Shotë Galica” përmes një video që ka përgatitu kjo shkollë tregon ambientin dhe gjendjen reale të kësaj shkolle. Kjo shkollë vë në epiqendër barazinë e nënësve në këtë shkollë dhe punën e mësimdhënësve në këtë shkollë, transmeton Drenica Press.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT