Skenderaj, shikojeni këtë ndryshim (FOTO)

Komuna e Skenderajt po vazhdon angazhimin për një ambient më të pastërt.

Në kuadër të kësaj, deponitë me mbeturina që kanë qenë pasqyrë shumë e keqe për qytetin tonë, si ajo pranë sheshit të qytetit dhe ajo pranë çerdhes së qytetit janë larguar.

Komuna e Skenderajt mbetet e përkushtuar në largimin e mbeturinave mbrenda kapaciteteve të saj.

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT