Një pritje e madhe është organizuar në fshatin Qirez dhe Baks, për Sami Lushtakun dhe kandidatët për depuetet të Skenderajt, shkruan Drenica Press.

Në këtë takim para një mase të madhe u prezantuan kandidatët për deputet të Kuvendit të Kosovës nga Skenderaj.

Ku kryetari i PDK-së në Skenderaj, Sami Lushtaku kërkoi mbështetje për kandidatë që vijnë nga Skederaj.

Kujtojmë se Sami Lushtaku dhe kandidatët e PDK-së për çdo ditë po mbajnë takime në fshatrat të ndryshme të Skenderajt, duke kërkuar mbështetje për kandidatët e Skenderajt.

Fotografia e Fadil Nura