Skenderaj po i kthehet normalitetit pas stuhisë së madhe që shkatërroi shumë çati shtëpie

Qytetarët e Skenderajt kanë filluar t’i kthehen normalitetit pas një stuhie të madhe që goditi Skenderajn dhe fshatrat e Skenderajt. Natën e së shtunës qytetin e Skenderajt e goditi një stuhi e madhe që për dhjetëra dekada nuk mbahet mend një stuhi kaq e fuqishme që ka goditur ndonjëherë qytetin e Skenderajt. Kjo stuhi ka shkaktuar dëme të mëdha në çati të shtëpive, në rrjetin elektrik, në sera bujqësore. Thuajse nuk ka ndonjë shtëpi të fshatrave të Skenderajt që të paktën nuk ka hequr nga çatia ndonjë tjegull.

Pas kësaj stuhie të madhe banorët e fshatrave të Skenderajt prej natës e së shtunës e deri në mbërmjen e së hënës kanë mbetur pa energj elektirike. Kjo mungesë e energjisë elektrike ka bërë që banorët e këtyre fshatrave të kenë probleme të mëdha sidomos me furnizimin e ujit të pijshëm, pasi banorët e fshatrave të Skenderajt furnizohen kryesisht me ujë nga pusetat e tyre./drenicapress/ 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT