Skenderaj, përmirësohet koha sot -4°C deri në -6°C

Sot po mbanë mot më i ngrohtë në Skenderaj për dallim nga tri ditët e kaluara. Si pasoj e ndryshimit të kohës sot rrugët e gjitha fshatrave janë më lehtë të kalueshme dhe temperaturat janë më të ngrohta. Ndërkaq sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës ditët në vazhdim presim një përmirësim të kohës, Temperaturat aktuale sipas Institutit Hidrometorologjik të Kosovës në Skenderaj janë:  nga  -4°C deri në – 6°C, ndërkaq lagështia  Relative: 37%,  drejtimi i  eres: JP dhe shpejtësia e  eres: 3km/h./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT