Skenderaj, parku i qytetit me pamje të re (FOTO)

Parku i qytetit në Skenderaj ditëve të fundit ka marrë një pamje krejtësisht tjetër për dallim nga ditët e tjera. Ky park që mban emrin “Idriz Rreci” është afër finalizimit sa i përket rregullimit. Kompania e cila është angazhuar për rregullimin e këtij parku Doni Comerc ditëve të fundit ka shtuar dinamikën  e punës duke i dhënë një pamje të bukur qytetit. Në këtë park tanimë është bërë nivelizimi i dheut, mbjellja e barit si dhe janë mbjellur  drunjë dekorues të parkut./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT