Skenderaj, parku i qytetit fillon të mbushet me mbeturina (FOTO)

Parku i qytetit të Skenderajt ka filluar të mbushet me mbeturina nga qytetarë të pandergjegjshëm. Ende nuk ka përfunduar tërësisht rregullimi i këtij parku, por menjëherë qytetarët kanë hedhur mbeturina dhe atë në masë të madhe. Në këto foto shihet qartë se ndonjë person i pandërgjegjshëm ka hedhur mbeturina me ndonjë  rimorkio./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT