Skenderaj, pa rrymë këto vende

KEDS-i njofton të gjithë konsumatorët e energjisë elektrike se nesër nuk do të ketë rrymw në disa zona të Kosovë.

Në komunën e Skenderajt po rymë do të mbesin:

Më 29.11.2016 në NS 110/10 kV Skënderaj do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Runiku (74000005) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Tërnac, Kuçicë, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runikë, Bajë, Syriganë, Radishevë dhe Çitak.

  • Dalja 10 kV Tërnavci (74000012), prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Kline e Ulët, Tërnavc dhe Kuçicë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT