Skenderaj, nesër pa rrymë këto vende

 

KEDS ka njoftuar se përshkak të punimeve në rrjet pa rrymë do të mbesin këto vende në Skenderaj:

 25.11.2016 në  NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV   Prekazi (74000003)  prej orës 08:00deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klina e Ulët, Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm,  Mikushnicë dhe Lubavec.

  • Dalja 10 kV   Likoci (74000001)  prej orës 12:00deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT