Skenderaj, nënshkruhet memorandumi që synon të rrisë numrin e grave në vendimarrje lokale dhe këshilla të fshatrave

Tash e tutje synohet që në qeverisje lokale dhe këshilla te fshatrave të ketë më shumë gra. Për te arritur këtë sot u nënshkrua një memorandumi i bashkëpunimit midis organizatës PEN dhe komunës së Skenderajt. Në kuadër të projekti të quajtur “Veprojmë për Barazi” i cili mbështetet nga Departamenti Amerikan i Shtetit.

Përmes këtij memorandumi PEN me mbështetjen e komunës së Skenderajt do të punoj që  të rrisë numrin e grave në vendimarrje lokale dhe këshilla të fshatrave./Drenica Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT