Skenderaj në fshatin Plluzhinë paraqitet kafshë misterioze që nuk e keni parë ndonjëherë (FOTO)

Me siguri një kafshë  të tillë se keni parë kurrë. Është fotografuar një kafshë misterioze në fshatin Plluzhinë. Në këtë foto shihet që kjo kafshë i përgjanë një kenguri apo një dinozauri të vogël, por ende deri më tani nuk është kuptuar se çfarë kafshe është.

Fotografinë e ka bërë Nexhat Osmani dhe për portalin Drenica Press bëri të ditur se në momentin që e ka parë këtë kafshë ka qenë shumë shqetësuese për të, sepse ishte një krijesë  e frikshme njëkohësisht. Menjëherë posa e pashë e fotografova, vendin ku u paraqit kjo kafshë është në arat e fshatit Plluzhinë më saktësisht në vendin e quajtur rrafshtina. Ndërkaq banorët e fshatit Plluzhinë thonë se një kafshë e tillë nuk është parë kurrë më parë dhe per ta është një gjë shumë interasatne./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT