Skenderaj, Liga Madrid – Dega Skenderaj, qerdhe e lojërave interesante në futboll të vogël

Kohëve të fundit në tërë Kosovën ligat në futboll të vogël kanë filluar të jenë shumë interesante dhe shumë garuese. Sikurse në qytetet e tjera edhe në qytetin e Skenderajt egziston një ligë e tillë. Kjo ligë ka marr emrin “Liga Madrid – Dega Skenderaj” e cila ka arritur që në kuadër të kësaj lige të ketë tri kategori të klubeve të vogla futbollistike. Në kuadër të kësaj lige, pra janë tri nivele të klubeve. Si kategoria e klubeve me të mira është ajo e Grupit A, pastaj vjen Gupi B dhe në fund vijnë klubet e Grupit C./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT