Skenderaj, kujdes rrugët me ngrica dhe të rrëshqitshme (FOTO)

Moti i ftohtë qe po mbanë këto momente ka bërë që edhe pse të gjitha rrugët e komunës së Skenderajt janë të hapura nga kompania e mirëmbajtjes së rrugëve, ato përsëri mbeten me rreziqe pasi mbi asfalt është krijuar një shtresë akulli si pasoj e temperaturave të ulëta. Kështu që gjithë vozitësit duhet të kenë kujdes në maksimum, duke përshtatur shpejtësinë e atomjetit të tyre me kushtet e rrugës pasi shumë lehtë mund të dalin nga rruga./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT