Skenderaj, këto vende nesër do të mbesin pa rrymë

KEDS-i ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, arsyerja e ndërprerjes së rrymës do të jenë punimet në rrjet.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Nga NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Terrnavci (kodi: 74000012) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: shatrat: Klinë e Ulët, Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Tërnavc (lagjëja: Deliu, Dibrani, Fazliu, Gashi, Haxhiu, Hyseni, Syla, Tahiraj dhe Voca) dhe Kuqicë.

Arsyeja: Nderrimi i shtyllave 10 KV dhe punimi te Selimovit Kuqice