Ministria e Arsimit ka publikuar rezultatet e Testit të Maturës që është mbajtur para disa ditësh. Portali Drenica Press ju sjellë listat e Testit të Maturës për nxënësit e shkollave të mesme “Anton Çetta” dhe “Qendra e Kompetencës” në Skenderaj./drenicapress/