Skenderaj, këta nxënës janë pranuar në gjimnazin “Hamëz Jashari” (FOTO)

Gjimnazi “Hamëz Jashari” në Skenderaj ka shpallur listën me emra të nxënësve të pranuar për ddy drejtimet që ofron: drejtimi shoqëror dhe drejtimi natyror, transmeton Drenica Press.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT