Skenderaj, ja sa nxënës do të pranoj Gjimnazi “Hamëz Jashari”

Gjimnazi “Hamëz Jashari” në Skenderaj për këtë vit ka paraparë që të ketë vetëm dy drejtimi(profile): Drejtimi Natyror dhe drejtimi Shoqëror.

Ndërkaq sa i përket numrit të paraleleve për këtë vit do të jenë gjithsejt 9 paralele.

Ku 5 paralele do të jenë të drejtimit Natyror dhe 4 paralele do të jenë të drejtimi Shoqëror.

Kështu numri i nxënësve që do të pranohen në këtë vit në klasën e X (10) në Gjimnazin “Hamëz Jashari” në Skenderaj është gjithsejt 288 nxënës./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT