Skenderaj / Ish-pjesëtari i UÇK-së pa strehë për vete dhe familjen

Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Ymer Gashi nga Skenderaj, kërkon ndihmën e bamirësve për t’u bërë me vendbanim.

Ai tash e disa vite jeton në banesat sociale në këtë komunë; mirëpo si kryefamiljar thotë se një familje 6 anëtarësh është e vështirë të jetojë në dy dhoma, duke u ankuar se vazhdimisht ka edhe myk e lagështi.

Bashkë me familjarët e tij ai kërkon nga dashamirët që t’i bëhet një zgjidhje që nuk është e përkohshme.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT