Skenderaj, hapet konkursi për dhjetëra mësimdhënës (FOTO)

Komuna e Skenderajt më konkretisht Drejtoria e Arsimit në Skenderaj ka hapur konkursin për dhjetëra mësimdhënës, transmeton Drenica Press.

Afati konkursit dhe kushtet që duhet plotësuar i keni si në vijim:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT