Skenderaj, Fadil Nura me drejtor komunal viziton nga afër punimet në shkollën e fshatit Ticë

Nënkryetari i komunës së Skenderajt Fadil Nura sot ka vezhguar nga afër punimet që po zhvillohen në shkollën fillore në fshatin Ticë.

Këtë vizitë të punimeve Nura e bëri së bashku me një grup drejtorësh komunal. Ku pa nga afër puna që po bëhët në këtë objekt të ri shkollor. Objekti i ri kësaj shkolle pritet të jetë gati për muajin shtator, ku nxënësit e të dy fshatrave Plluzhinë dhe Ticë do të ndjekin mësimet në një ambient  shumë të mirë. Ndërtimi i kësaj shkolle është përkrahur financiarisht nga buxheti i komunës së Skenderajt dhe pritet që me 1 shtator nxënësit të fillojnë mësimet në këtë objekt të ri./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT