Skenderaj, emërtimi i rrugëve në fshtatit Tërnac në shtatë fotografi (FOTO)

Tanime në shumicën e fshatrave të Komunës së Skenderajt janë vendosur tabelat e emërtimit të rrugëve. Sipas kryetarit të komisionit për emërtimin e rrugëve në Komunën e Skenderajt z. Hajriz Kocit “Procesi i emërtimit të rrugëve në komunën e Skenderajt është drejt përfundimit me vendosjen e tabelave me emërtimet përkatëse.

E në mesin e fshatrave që janë vendosur emërtimet e rrugëve është edhe fshati Tërnac. Tabelat e emërtimeve në fshatin Tërnac janë vendosur të gjitha dhe portali Drenica Press ju sjellë fotot e emërtimeve të rrugëve. Këto foto janë siguruar nga një lexues i yni./drenicapress/

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT