Skenderaj, AL – Trade fillon asfaltimin e rrugës magjistrale Skenderaj – Komoran (FOTO)

Në fshatin Marinë të komunës së Skenderaj kompania kompania AL Trade ka filluar me shtresën e parë të asfaltit. Sipas pononjësve të kësaj kompanie, ditëve në vazhdim pretet një intensitet më i shtuar që të përfundohet pjesa e asfaltit Marinë – Polluzhë.

Por në pjesët tjera të kësaj rruge ënde po vazhdojnë punimet në hapjen e trasesë së rrugës dhe shtrimit të bazës me zhavor. Deri në fund të sezonit veror pritet që pjesa e kësaj rruge nga Skenderaj e deri në Polluzhë të përfundohet me shtrimin e asfaltit dhe rregullimin e anësoreve, ku kjo rrugë do të ketë katër korsi. Gjithashtu edhe pjesa tjetër nga Skenderaj e deri në Klinë të Komunës së Skenderajt të përfundojnë  tërësisht punimet në  rregullimin e kësaj rruge me katër korsi./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT