S`ka më terr, “Blloku B1” kthehet në funksion

Pas disa ditësh me reduktime të ashpra të energjisë elektrike në vend, është kthyer në funksion “Blloku B1”.
Në shumë vende të Kosovës furnizimi me rrymë kishte munguar për orë të tërë, si në Prishtinë, Podujevë, Obiliq dhe komuna të tjera.
Ndryshe, “Blloku B1” ishte ndalur së funksionuari muaj më parë, më saktësisht më 13 korrik duke e lënë Kosovën në terr.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT