Nga gjysmë orë kanë pritur bashkatdhetarët të hënën në pikën kufitare te Dheu i Bardhë për të hyrë në Kosovë, duke shkaktuar kështu kolona 100-metërshe në hyrje si dhe 250-metërshe në dalje, shkruan Express

Ndërkohë në Merdare pritjet për të hyrë kanë qenë prej 10 deri në 15 minuta.

Në Muçibabë, pritjet kanë qenë prej 30 deri në 35 minuta për të hyrë, si dhe për të dalë 5 minuta. Kolona në hyrje është e gjatë 170 metra.

Në Jarinjë, Han i Elezit e Vërmicë, pritjet janë prej 5 deri në 15 minuta.