Sistemi më i ri operativ nga Apple “El Capitan”

Konferenca mbarëbotërore e zhvilluesve po sjell risi të reja. E tillë është edhe risia e sistemit të ri operativ nga Apple OSX El Capitan.

Ky sistem I ri ka ardh me një sërë përmirësimesh, sipas Apple ky sistem do të jetë për 1.4 herë më I shpejt për kompjuter dhe pajisjet Mac se versionet e mëparshme, ndërsa PDF-ja do të hapet për katër herë më shpejt.

Bëhet e ditur se version përfundimtar I këtij sistemi do të jetë në dispozicion në vjeshtë, ndërsa version beta në korrik.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT