Si në filma: Hajnat lidhin pronarin e shtëpisë, e kërcënojnë me armë e i marrin para

Një vjedhje e pazakontë ka ndodhur në Drajkovc të Shtërpcës.

Një ankues ka raportuar në polici se dy persona kanë hyrë me dhunë në shtëpi dhe e kanë lidhur me litar.

Sipas ankuesit, grabitësit në fjalë kishin vënë maska dhe e kishin kërcënuar me armë.

Nga viktima, ata arritën të marrin disa dinarë.

“Nuk raportohet për të arrestuar, rasti në hetime” thuhet në njoftimin e policisë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT