Si mund të jenë pushimet tuaja, pas 30 vitesh?(FOTO)

Të gjithë dëshirojnë të kapin një imazh sado pak të vogël të së ardhmes, sidomos kur mendjet më të mëdha shkencore apo shkrimtarë të talentuar përshkruajnë se si ajo mund të duket.

Të gjitha këto teori dhe vizionet e së ardhmes janë shpesh më të mirë se imazhi që imagjinata jonë na tregon.

Dhe disa prej tyre janë edhe një superavion me pishinë, një qytet lundrues ku mund të strehohen mbi 50 mijë persona, të cilët do mund të kalojnë atje pushimet e tyre, apo edhe rikthimi i fuqishëm i përdorimit të balonave “kopshte” për një planet sa më të pastër.

Disa prej këtyre ideve sa të çuditshme, po aq edhe interesante i keni të ilustruara edhe përmes fotogalerisë së mëposhtme.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT