Shumë vende të Skenderajt pa rrymë

KEDS ka njoftuar se do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet në rajonin e Skenderajt thuhet:

02.03.2021

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Turiqevci (kodi: 74000006) prej orës 10:30 dhe nga ora 16:00
Vendet: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 10kV dhe zhvendosja e transformatorit 250kVA nga objekti (kullë) në trafoshtyllë. /DrenicaPress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT