Shtypni këto dy pika dhe do t’ju pushojë dhembja e kokës për 60 sekonda (Video)

Sa shpesh ju dhemb koka? E gjitha që duhet të bëni është që me gishta të shtypni këto dy pika dhe t’i mbani rreth një minute.

Dhembja e kokës, fatkeqësisht, është dukuri e përditshme e kohës së sotme; janë të zakonshme, por shkaqet prej të cilave vjen ajo janë të ndryshme.

Qoftë kur ju dhemb koka për shkak të punës, stresit apo ndonjë telashi tjetër, tani keni zgjidhjen ideale.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT