Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka njoftuar se është shtyrë mbajtja e testit të arritshmërisë.

Testi ishte paraparë të mbahet më datë 21 maj, ndërsa tani është shtyrë për 28 maj.


id=”beacon_52401900b9″>Indeksonline ka siguruar edhe vendimin e MASH-it.