”Shteti i mbron interesat e një grupi të njerëzve” (Foto)

Kanë vazhduar të shfaqen fotografi nga gabimet e librave që mësojnë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Maqedoni, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Këtë herë, një tekst me përmbajtjen ”Fuqi më të madhe në shoqëri e ka shteti. Atë e përmbëjnë: Qeveria, Kuvendi dhe gjykatat. Shteti mund ta përdor fuqinë e tij për të mirën e të gjithë atyre që e përbëjnë shoqërinë, por edhe për mbrojtjen e një grupe të njerëzve.” shkruhet në librin që e mësojnë filloristët.

Libri

- Advertisement -

MË TË FUNDIT