Shtëpi përrallore

E ndërtuar në Beverly Hills të Los Angelesit, kjo shtëpi duket si pjesë e ndonjë përralle. Shtëpia ka një kopsht të rregulluar me shije, me disa nivele, ndërkaq peizazhi që e rrethon është vërtetë mahnitës.

Natyra e kësaj zone ishte ajo që ka diktuar punën e ndërtuesit Richard Papalian, dizajnerit Michael Palumbo dhe arkitektit Marc Whipple. Kështu, ata realizuan këtë objekt që flet njëzëri me ambientin që e rrethon.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT