Shtatë të punësuarit e DSK-së do të jenë të akuzuarit e parë nga PSP-ja?

Në pritje të aktakuzës së parë të ngritur nga Prokuroria Special Publike, e cili është shpallur javën që kaloi, ku shpekulohet se të parët e akuzuar do të ulen punonjësit e DSK (Drejtoria e Sigurisë Kombëtare), dhe jo zyrtarët e lartë të qeverisë.

Megjithatë, në mes të shtatorit, me shqyrtimin e rastit “Puç” nga PSP, priten ndryshimet e pritshme në aktakuzë, sipas të cilit, në vend të Zaev, Verushevski dhe të akuzuarit e tjerë për përgjim të paligjshëm, do të ulen njerëzit e parë nga OBRM-PDUKM.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT