Shqiptarja nga Shkupi bëhet banorja më e vjetër në Maqedoni

Kjo është shkupjanja Alide Memedi (fshati Hasanbeg), e cila ka festuar ditëlindjen e saj të 113-të.

Ajo gjatë jetës së saj vetëm një herë ka shkuar në mjek për shkak të problemit me presionin e gjakut, ndërsa gjatë gjith vitit të kaluar nuk ka pasur asnjë problem shëndetësor.

Ushqehet dhe flen në mënyrë normale, ndërsa ka problem vetëm me të mbajturit mend, por kjo nuk është kushedi se cfarë problem duke u bazuar në vitet që ka.

Kjo është banorja më e vjetër e Maqedonisë, shkruan Dnevnik.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT