Shqiptari që e la serbin pa ndjenja për 10 sekonda (VIDEO)

Më pak fjalë do të përshkruajmë një super fitore të garuesit ferizajas, Valdrim Lubishtani, i cili në Irlandë njihet me nofkën ‘The Albanian Bear’, që në gjuhën shqipe do të thotë ‘Ariu shqiptar’.

Çdo koment është i tepërt, sepse më së miri shihet në video kur Lubishtani e hedh në tokë pa ndjenja, Daniel Danilovilcin. Ky serb gatë do të kujtojë shqiptarin, jo vetëm për dajakun, por edhe nokautin! Transmeton Telegrafi.

Ky sport është i versionit MMA që u mbajt në Irlandë dhe Lubishtanit nuk iu deshën më shumë se 10 sekonda për t’ia humbur vetëdijen serbit. Ndeshja ishte zhvilluar vitin e kaluar në Irlandë. /Telegrafi/

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT