Shqiptari nga Deçani që parashikoi ardhjen e pandemisë, ja çfarë tha në vitin 2018 (Video)

Në dhjetor të vitit 2019 erdhi një pandemi që nuk ishte parashikuar më parë! Pandemi që shkaktojë shumë vdekje, kaos dhe dëmë ekonomike!

Pandemia që kaplojë botën jo shumë njerëz e kishin parashikuar këtë gjë, ndoshta shumë pak, por njëri nga ta ishte Selamet Halilsmajli nga Deçani që kishte shkruar në një postim në rrjetet e tij sociale në vitin 2018, ku kishte shkruar për ardhjen e një pandemie dhe jo vetem kaq por edhe shumë ndodhi të tjera që kanë ndodhur dhe pritet të ndodhin!

Nuk kemi marrë ndonjë përgjigjie nga ai se nga i ka këto informacione, apo parashikme të sakta!