Shqiptari çmim ndërkombëtar për makiato (VIDEO)

Ditë më parë është mbajtur Simpoziumi Evropian i Kafës në Budapest. Por ajo çka e bënë këtë ngjarje të veçant ishte nominimi i një shqiptar për kontributin në industrin e kafës, i cili më pas ka fituar edhe çmim per ketë kategori, raporton gazetametro.net

Shqiptari që jeton në Düsseldorf të Gjermanis, Dritan Alsela, është i njohur jo vëtem në qytetin e tij ku jeton dhe punon, por në të gjithë botën për shërbimin dhe përgaditjen e llojeve të ndryshme të kafëve.

Vetë Dritani ka bërë të ditur në faqen e tij në facebook që është shpërblyer më çmimin për kontributin e madh në industrinë evropiane të kafës.

Image

Dritani është avanturier në profesionin e tij, sepse ai udhëton nëpër gjithë botën për të promovuar artin e tij te të bërit kafe, tashmë shqiptari njihet në të gjithë botën për aftësit e tij të veçanta në të bërit makiato.

Shqiptari është ndier shumë i nderuar dhe ka mbetur i habitur kur kishte parë emrin në mesin e të nominuarvë, ku më vonë edhe është shpërblyer me çmim.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT