Shqiponjat sulmojnë dronin duke menduar se është preja e tyre (VIDEO)

Një Dron ka ra pre e dy shqiponjave  duke menduar se është preja e tyre.

Siç shihet nga kamera e dronit shqiponjat e sulmojnë dhe e përplasin  dronin për toke.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT