Shqipëria siguron Play Offin, ja si duket tabela

Tri pikët për Shqipërinë kanë ndryshuar edhe renditjen tabelare, dhe Shqipëria pothuajse edhe matematikishte e ka siguruar Play Offin për në Francë 2016.

Kombëtarja shqiptare aktualisht ka dhjetë pikë, përkatësisht nëntë më shumë se Serbia dhe Armenia, të cilat deri në fund u kanë mbetur edhe tre ndeshje.

Shqipëria do të luaj në udhëtim kundër Danimarkës dhe Armenisë, ndërsa si vendase do të pres Serbinë dhe Portugalinë.

Portugalia 5 7:4 12
Shqipëria 4 7:2 10
Danimarka 5 8:4 10
Armenia 5 5:9 1
Serbia 5 3:8 1

- Advertisement -

MË TË FUNDIT