Shqipëria në finalen e Eurosong

 

Shqipëria është kualifikuar pwr finale e Eurosong. Përveç Shqipërisë sonte janë kualifikuar edhe Armenia, Rusia, Rumania, Hungaria, Greqia, Estonia, Gjerorgjia, Serbia dhe Belgjika.

Ndërkohë, bazuar në performancën e vitit të kaluar, automatikisht në finale janë kualifikaur edhe Austria, Britania e Madhe, Spanja, Gjermania, Franca, Australia dhe Itali.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT