Shqipëria hap dyert e Kuvendit për qytetarët më 28 dhe 29 Nëntor

Me rastin e festave të 28 -29 Nëntorit, Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta, ka vendosur ta lërë hapur derën e institucionit, njofton sot-news.
Kuvendi i Shqipërisë njoftoi se organizon ditët e dyerve të hapura, pranë Sallës së Seancave Plenare.
Kjo do të thotë se salla e seancave do të jetë e vizitueshme nga publiku më 28 Nëntor nga ora 10:00 deri më 15:00 dhe më 29 Nëntor nga ora 17:00 deri më 21:00.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT