Shqipëria goditet edhe nga 7 tërmete të njëpasnjëshme!

IGJEUM ka monitoruar disa pasgoditje të reja të tërmetit.

Lista e pasgoditjëve të tërmetit nga ora 00.00 e deri në mëngjez, datë 7 dhjetor është si më poshtë:

Data: 07/12/2019
Ora: 06:18:36
M=2.9
Place: 4 km V-P Fushe-Kruje
41.5° N, 19.67° E
Thellësia: 34 KM
Ora: 05:32:02
M=2.1
Place: Kepi i Rodonit
41.54° N, 19.48° E
Thellësia: 8 KM

Data: 07/12/2019
Ora: 03:58:32
M=1.9
Place: 4 km J-P Fushe-Kruje
41.45° N, 19.69° E
Thellësia: 19 KM

Data: 07/12/2019
Ora: 03:55:41
M=2.1
Place: 5 km V, Vore
41.43° N, 19.66° E
Thellësia: 19 KM
Ora: 04:09:41
M=2.1
Place: 2 km J, Fushe-Kruje
41.46° N, 19.73° E
Thellësia: 35 KM

Data: 07/12/2019
Ora: 01:30:47
M=1.8
Place: Kapidanaj, Durres
41.52° N, 19.6° E
Thellësia: 6 KM

Ora: 00:28:29
M=2
Place: 3 km V, Kepi i Rodonit
41.6° N, 19.48° E
Thellësia: 19.4 KM

Ndryshe, si pasojë e tërmetit në Durrës dhe Thumanë kanë humbur jetën mbi 50 persona, derisa qindra të tjerë kanë marrë trajtim mjekësor shkaku i lëndimeve.

- Advertisement -

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

MË TË FUNDIT