Shqipëria do ta ndihmojë FSK-në të bëhet Ushtri

Ministria e Mbrojtjes së Shqipërisë, Mimi Kodheli ka thënë se do ta përkrahin Forcën e Sigurisë së Kosovës për t’u bërë ushtri.

Këto komente Kodheli i ka bërë gjatë një vizite që i ka bërë FSK’së, ku është takuar me Ministrin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, Haki Demolli .

Ajo pas takimit me Demollin ka thënë se Shqipëria e mbështet shndërrimin e Forcës së Sigurisë në atë të armatosur,

“Ndihma jonë nuk do të mungojë në shndërrimin e FSK-së, në ushtri të Kosovës”.

Demolli dhe Kodheli poashtu kanë biseduar edhe për çështjen e integrimeve euroatlantike.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT