Shqipëri, studentët e Universitetit të Tiranës kështu ziejnë kafën (FOTO)

Dihet botërisht se çdo lëvizje përarimtare në kohët moderne kanë ardhur nga studentët. Një e tillë ka ardhë tani nga studentët e Universitetit të Tiranës. Mëgjithëse nuk është ndonjë ide shumë e zhvilluar, por rëndësi ka se këta studentë janë përshtatur me ambientin e tyre, duke gjetur zgjidhje për gjërat që ju mungojnë. Me këto foto ne do t’iu tregojmë se si studentë të ndryshëm kanë gjetur mënyra për të plotësuar nevojat e tyre. Disa duken për të qeshur, por vlen të kujtojmë se janë dhe me kosto zero./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT