Shqipëri-Maqedoni, e pabesueshme sa bileta janë shitur

Një numër të lartë kërkesash për bileta ka pasur ne prag tëndeshjes së 5 shtatorit të Kombëtares shqiptare kundër Maqedonisë.

Aktualisht janëshitur rreth 11 mijë bileta ndërsa ogranizatorët janë të bindur që stadiumi do të tejmbushet.

Një numër i konsiderueshëm i këtyre biletave janë shitur për shqiptarë të diasporës, apo nga Kosova e Maqedonia, me stadiumin “Loro Boriçi” që është duke shkuar drejt shitjes së gjithë kapacitetit ditë para startit të ndeshjes.

Po ashtu një interesim i madh dhe kërkesë në rritje po konstatohet edhe për miqësoren e kësaj të mërkure me Marokun.

Në pikat e shitjes janë duke u shitur njëkohësisht si biletat për miqësoren me Marokun ashtu edhe ato për përballjen me Maqedoninë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT