Jemi në kohën kur bujqit janë duke e korrur misrin, dhe më pas për të vazhduar me të mbjellurat vjeshtore.

E një djalosh i ri nga Gllanasella e Drenasit, Leutrim Lladrovci, ka ndërtuar një paisje e cili ia lehtëson punënë me misrin dhe pasulin, shkruan DrenicaPress.

Drenicapress sjell video se si shihet duke punuar kjo pasije…