Shpërthen në akuza ish basketbollisti Muhamet Thaqi

Dikur një basketbollist shumë i dashur nga publiku kosovar që vinte  nga Shkupi, Muhamed Thaçi, i cili  ka luajtur në klubet e ndryshme të Kosovës, nuk ka mundur të durojë më dhe ka shpërthyer me akuza të ashpra drejtuar skenës politike në Maqedoni.

“O gjytrima, o virana, 13 vjet keni gënjyer kinse gjuhën shqipe, e keni zyrtarizuar sot dilni duke kërkuar ligj të ri për ta zyrtarizuar gjuhën shqipe. Matrapazët e shekullit, hajnat”, shkruan Thaçi në facebook.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT